MENIU

Tânăr de 19 ani înjunghiat mortal pe stradă

Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat mortal pe o stradă din municipiul Arad, în urma unui conflict spontan cu un bărbat de 25 de ani, care a fost arestat preventiv, în noaptea de duminică spre luni, fiind acuzat de omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit anchetatorilor, fapta a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din cartierul Aradul Nou, unde victima, în vârstă de 19 ani, mergea spre locul de muncă, împreună cu un amic de 23 de ani.

La un moment dat, cei doi au intrat în conflict cu un bărbat de 25 de ani şi s-au luat la bătaie.

”Din primele cercetări reiese că a fost vorba de un conflict spontan. Tânărul de 19 ani a fost înjunghiat cu un corp ascuţit, iar ulterior a decedat”, a declarat procurorul Dan Ursu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Câţiva martorii la incident au sunat la 112, iar victima a fost preluată de o ambulanţă şi a fost trasportată a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

”Din păcate, victima a ajuns la spital decedată. Se pare că a murit din cauza hemoragiei puternice, rănile fiind în zona abdomonală şi la un braţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al apitalului, Adrian Wiener.

Mai multe articole despre:
Arad tânăr înjunghiere