MENIU

Tânăr bătut cu bâtele în stradă, la Buziaș

Bătut cu bâtele în stradă
<p>T&acirc;năr bătut cu b&acirc;tele &icirc;n stradă, la Buziaș</p>

Un tânăr din Buziaş a ajuns aseară la spital mai mult mort decât viu după ce a fost bătut cu bâtele de patru bărbaţi. S-a petrecut în plină stradă, fără ca nimeni să intervină. Un martor ocular a filmat incidentul şi a postat imaginile pe internet. Agresorii, cu care tânărul avea un conflict mai vechi, sunt cercetaţi acum pentru vătămare corporală.

Bătaia a fost surprinsă de un martor, cu un telefon mobil. Deşi mai multe persoane au asistat la această scenă, nimeni nu a avut curajul să intervină. Abia după ce agresorii s-au urcat în maşini şi au plecat, un trecător a sunat la 112. Bărbatul bătut a fost transportat mai întâi la spitalul din Buziaş, dar pentru că starea sa era foarte gravă, el a fost transferat la Spitalul Judeţean Timiş.

Tânărul a mai fost bătut şi în vară de aceiaşi indivizi. Duminică s-a întâlnit cu ei întâmplător pe stradă, iar agresorii i-au cerut să retragă plângerea pe care bărbatul o depusese la Poliţie. Pentru că acesta a refuzat, s-au luat la ceartă, apoi l-au atacat cu bâtele. Oamenii legii au ridicat mai multe persoane pe care le-au dus la audieri. Agresorii sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală. Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Judiciar.

Mai multe articole despre:
bătut stradă BATE buzias