MENIU

SMS-ul trimis de un copil dat dispărut în Constanţa: "Mami, sunt într-un sac"

Polițiștii și jandarmii din Constanţa sunt în căutarea unui adolescent în vârstă de 13 ani, care a dispărut fără urmă miercuri seară.

Un băiat în vârstă de 13 ani, din Constanţa, a fost dat dispărut miercuri, 25 noiembrie. Robert Ionuț Popa a plecat de acasă în jurul ore 19.00, anunţându-şi mama că se duce la magazinul aflat la parterul blocului în care familia locuieşte. Adolescentul nu s-a mai întors însă, aşa că părinţii lui au anunţat Poliţia.P olițiștii, dar și aproape 30 de jandarmi constănțeni au pornit în căutarea lui.

Potrivit presei locale, mama băiatului a primit ulterior un SMS prin care fiul ei îi cerea ajutorul.

"A lăsat doar un mesaj 'mami, sunt într-un sac. Sună la poliţie!'. Vă rog să mă ajutaţi! Sunt îngrozită!", a scris femeia pe o reţea de socializare.

Oamenii legii continuă ancheta.

Robert Ionuţ Popa are 1,40 metri înălțime, 40 de kilograme, constituție astenică, păr blond, tuns scurt, ten deschis, ochi albaștri și o cicatrice de un centimetru deasupra nasului. În momentul în care a ieșit din casă acesta era îmbrăcat cu un tricou alb și pantaloni bleumarin și purta pantofi sport albaștri. Persoanele care pot oferi informații referitoare la acest caz sunt rugate să apeleze linia unică 112 sau dispeceratul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, la numărul de telefon 0241.611.364, interior 20.005.