MENIU

Şi-a lăsat maşina la spălătorie, dar nu se aştepta să se întâmple aşa ceva. Ce a făcut un angajat

Un bărbat de 29 de ani, angajat al unei spălătorii din Focşani, a provocat un accident rutier, după ce a furat maşina unui client şi a condus-o deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nici nu avea permis de conducere.

Propritarul lăsase maşina la spălătorie pentru a fi lustruită. La un momement dat, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, unul dintre angajaţi a urcat la volanul acesteie şi, deşi nu avea permis de conducere, a plecat la plimbare.

Pe DN 2D, pe direcţia Focşani - Boloteşti, tânărul în vârstă de 29 de ani a intrat într-o benzinărie pentru a alimenta autoturismul de lux, dar a lovit cu maşina mai multe rafturi cu produse din staţia de carburant, apoi a demarat în trombă.

Personalul benzinăriei a anunţat imediat Poliţia din Boloteşti, care a încercat să îl oprească la intrarea în localitate, însă bărbatul a ignorat semnalele oamenilor legii, relatează Mediafax.

Poliţiştii l-au urmărit pe o distanţă de aproximativ trei kilometri, după care bărbatul a ieşit cu maşina de pe şosea şi s-a oprit în gardul unei case.

În urma impactului, maşina a fost avariată, iar gardul gospodăriei în care a intrat a fost distrus.  După accident, bărbatul a fost imobilizat şi dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Potrivit Poliţiei Vrancea, la testarea alcoolscop, rezultatul a fost de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat.