MENIU

Sexy-poliţista de la "Pagina 5" nu va fi sancţionată

Carmen-Livia Jucan
Carmen-Livia Jucan

Polițista din Cluj care a apărut în ipostaze indecente în paginile unui tabloid va scăpa fără sancțiune din partea superiorilor. Motivul este unul simplu: pozele au fost realizate înainte ca tânăra să se angajeze în cadrul instituției.

Carmen Jucan va rămâne în continuare în funcția deținută în cadrul biroului mass-media al IPJ Cluj. Reprezentanții instituției au explicat că tânăra nu poate fi cercetată disciplinar, deoarece imaginile au apărut în presă în urmă cu cinci ani, înainte ca ea să se înscrie la Școala de Agenți de Poliție. "Agentul de poliţie face parte din compartimentul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj sprijinind activităţile desfăşurate de către purtătorul de cuvânt desemnat. Fotografiile au fost realizate în 2009, anterior încadrării în poliţie, respectiv admiterii în şcoala de poliţie", a declarat Simona Vârci, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, scrie citynews.ro.

Una dintre "FETELE DE LA PAGINA 5" a ajuns purtător de cuvânt al poliţiei clujene

Fostul şef al poliției clujene, Teodor Pop-Puşcaş, spune că tânăra trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru lucrurile pe care le-a făcut în trecut. "După câte am văzut în poze, e frumoasă. Dacă e şi deşteaptă şi profesionistă înseamnă că întruneşte trei condiţii ca să poată să fie purtătoare de cuvânt. Dacă a reuşit să dobândească profesionalismul ca poliţistă înseamnă că poate vorbi ceva despre munca din poliţie", a spus acesta.

Polițista Carmen Jucan a apărut în urmă cu cinci ani în rubrica „Fata de la Pagina 5” a tabloidului Libertatea. Încă de pe-atunci fata declara că visul ei este acela de a ajunge poliţistă şi de a face parte dintr-o lume a bărbaţilor.

Mai multe articole despre:
Carmen Jucan purtatoare de cuvant