MENIU

Se măreşte Prelungirea Ghencea. CGMB a dat “Start!” proiectului de hotărâre privind exproprierile

<p>Se lărgeşte Prelungirea Ghencea.</p>

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, marţi, proiectul de hotărâre privind exproprierile necesare efectuării lucrării Penetraţie Prelungirea Ghencea – Domneşti.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, marţi, proiectul de hotărâre prin care, oficial, s-a dat startul exproprierilor necesare pentru lucrarea Penetraţie Prelungirea Ghencea – Domneşti. Suma necesară pentru despăgubiri fiind de aproape 20 de milioane de lei.

Proiectul de hotărâre privind declanşarea acţiunii de expropriere necesare pentru lărgirea segmentului de drum Prelungirea Ghencea – Domneşti a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Lucrarea de lărgire “Modernizarea unor artere de penetraţie, străpungeri, supralărgiri şi pasaje rutiere şi pietonale – Penetraţie Prelungire Ghencea - Domneşti”, presupune exproprierea a 201 proprietăţi ce însumează o suprafaţă de 13.225 de metri pătraţi de teren şi 3.810 metri pătraţi de construcţii.

Pentru despăgubiri, CGMB a anunţat că s-a alocat suma de aproximativ 20 de milioane de lei, iar pentru proiectul de lărgire, un buget de 70 de milioane de lei.