MENIU

Se deschid terasele din Centru Vechi

<p>VIDEO ŞOCANT. Au mers să bea o bere la o terasă. Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie</p>

Veşti bune pentru bucureşteni! De săptămâna viitoare, aceştia îşi vor putea bea cafeaua în aer liber. Asta pentru că terasele din Centrul Istoric se vor deschide de marţi. Până acum, au fost depuse la Primăria Capitalei 63 de cereri de autorizare a amplasării teraselor sezoniere. Avize au fost emise deocamdată doar pentru opt proprietari.

15 din cele 63 de dosare pentru terase în Centrul Istoric al Capitalei au fost deja analizate. Jumătate dintre ele au fost respinse.

Faţă de anii trecuţi au fost depuse mai puţine solicitări pentru obţinerea autorizaţiei în sensul că multe din spaţiile comerciale aflate în zona Centrului Istoric au fost închise din cauza legii care interzice activitatea economică în clădirile cu risc seismic, spune Alex Ichim, purtător de cuvânt Primăria Capitalei
.
În Centrul Vechi proprietarii fac ultimele pregătiri. Acest om de afaceri a depus dosarul la Primărie de o lună şi aşteaptă avizul.

N-o să se mai fumeze în locaţie, amenajăm terasa interioasă, terasa din faţă, sezonieră, o să ne punem la punct până pe data de 15. Cam câte mese ar putea fi dispuse? Pe terasa din faţă undeva la 4,5 mese, pe terasa din spate, undeva la 10 mese, dublu, spune Marius Onuc, proprietar bar

Terasele din Centrul Istoric vor rămâne deschise până pe 15 noiembrie.

Mai multe articole despre:
cafenele centru vechi avize ISU