MENIU

Scene HULIGANICE la înmormântarea milionarului din Sibiu care s-a sinucis

Circ la priveghiul lui Ilie Vonica. Foto: <a href="http://www.turnulsfatului.ro/25841/ioana-vonica-si-fiica-ei-au-ajuns-la-biserica-din-groapa.html" target="_blank">turnulsfatului.ro</a>

Ultima seară de priveghi a doctorului Ilie Vonica a fost una zbuciumată atât pentru ziarişti, cât şi pentru o parte dintre cei care veniseră la capelă cu un singur gând: să se războiască cu presa, scrie Tribuna.

Sâmbătă, la prânz, la Curtea de Apel Bucureşti se anunţa că Ioana Daniela Vonica va fi dusă cu escortă la Sibiu, unde urma să stea timp de trei ore la priveghiul soţului. Corespondenţii televiziunilor naţionale, redactorii ziarelor locale au sosit şi ei la locul unde urma să ajungă duba de la Arestul Poliţiei Capitalei. Ca­zul Vonica era unul intens me­diatizat din prisma renumelui lui Ilie Vonica, dar şi a modului în care a ales să moară. Au aşteptat ziariştii timp de mai bine de două ore, iar în jurul orei 19, mai mulţi bărbaţi au ieşit din curtea cimitirului. După câteva minute, ca la un semn, toţi şi-au deschis umbrelele şi au început să lovească ziariştii aflaţi pe stradă. Aceştia au realizat imediat că din maşină urma să coboare soţia lui Ilie Vonica. Nimeni nu se aştepta ca aceasta să ajungă la Sibiu cu o maşină neinscripţionată, înmatriculată în Sibiu, însă modul agresiv în care au reacţionat cei care aşteptau maşina a avut menirea de a semnala sosirea acesteia.

Mai multe, pe Tribuna.

Mai multe articole despre:
Sibiu înmormântare ilie vonica polisano