MENIU

Scandal la Urgenţe cu un călugăr beat

Scandal la Urgenţe cu un călugăr beat

Un bărbat băut îmbrăcat în veşminte de călugăr a făcut un scandal monstru la Spitalul de Urgențe din Botoșani, în noaptea de luni spre marţi.

Ioan Eugen Nechifor de 55 de ani, care se recomandă drept călugărul Vichentie, a ajuns cu salvarea la spital, după ce a căzut pe gheaţă pe Pietonalul Unirii şi şi-a rupt piciorul. Potrivit unui cadru medical, călugărul a început să arunce cu injurii, după ce s-a certat cu un alt pacient, dar şi cu o asistentă care încerca să-i ia sticla de vin din mână. „Vorbea foarte urât, nu a fost vorba de violenţă fizică pentru că era întins pe pat din cauza fracturii, dar a provocat un scandal destul de mare”, a spus Monica Adăscăliţei, medic, scrie monitorulbt.ro.

Mai apoi, în timp ce încerca să se schimbe în pijamale pentru a putea fi internat, călugărul a lăsat sticla pe podea. În acel moment o asistentă i-a luat sticla şi a vărsat-o moment în care bărbatul a început să înjure din nou. După ce medicii i-au administrat tratamentul, s-a liniştit şi a adormit. Diagnosticat cu fractură de gambă stângă, acesta urmează să fie operat.

Mai multe articole despre:
scandal urgenţe călugăr beat