MENIU

SCANDAL în CONSTANŢA. Poliţişti ameninţaţi de un şofer care parcase neregulamentar

Scandal în centrul municipiului Constanţa

Scandal în centrul municipiului Constanţa. Un şofer care parcase neregulamentar a ameninţat doi poliţişti locali cu un câine de luptă, apoi a încercat să scape de aceştia lovindu-l cu maşina pe unul dintre ei. Agresorul a fost oprit în trafic de alte echipaje şi dus la secţia de poliţie pentru audieri.

Tânărul îşi parcase maşina chiar pe aleea de acces a unuia dintre cele mai mari parcuri din Constanţa, aşa că cei doi poliţişti au venit să i-o ridice. Doar că exact în acel moment şi-a făcut apariţia şi şoferul.

Poliţistul a fost lovit la un picior şi a ajuns la spital, dar nu a avut nevoie de internare. Şoferul agresiv a fost oprit în trafic după câteva sute de metri de celelalte echipaje ale poliţiei şi dus la secţie. Poliţiştii locali susţin că au fost ameninţaţi de tânăr cu un câine de luptă, însă acesta neagă totul.

Tânărul este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri. Dacă poliţistul lovit va depune plângere împotriva lui, atunci el ar putea fi acuzat şi de vătămare corporală.