MENIU

SCANDAL cu BĂTĂI și POLIȚIȘTI RĂNIȚI .Totul a pornit de la petrecerea unui copil de... 3 ani

SCANDAL cu BĂTĂI și POLIȚIȘTI RĂNIȚI .Totul a pornit de la petrecerea unui copil de... 3 ani

Un scandal de proporții a izbucnit sâmbătă seara în Complexul Studențesc din Timișoara. Trei polițiști au fost răniți după ce au fost solicitați să intervină la o sesizare. Oamenii legii au avut nevoie de ajutorul mascaților - scrie tion.ro.

Incidentul a avut loc pe strada Mioriței, numărul 4, din Complexul Studențesc din Timișoara.. Mai multe persoane au organizat o petrecere, pentru a sărbători ziua de naștere a unui copil ce tocmai împlinise 3 ani, într-un apartament dintr-un bloc din zonă. Un vecin deranjat de zgomot a făcut o sesizare la poliție. Când oamenii legii au ajuns acolo, petrecăreții au sărit la bătaie, potrivit autorităților, și au rănit trei polițiști, care au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Timișoara. Unul dintre polițiști a fost rănit grav în zona capului. Cei vizați susțin că polițiștii au intervenit în forță și i-au bătut, fiind nevoiți să riposteze…

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale poliției, ambulanței, dar și mascații, care au reușit, în cele din urmă, să calmeze spiritele. 

În urma încăierării, tatăl și unchiul copilului sărbătorit au fost răniți și transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Mai multe persoane au fost duse la Secția 2 Poliție pentru audieri, printre ele numărându-se și bunicul micuțului.