MENIU

Robert Negoiţă, despre scandalul parcurilor publice: "E vorba despre o concesiune de lucrări"

Parcul Titan

Primarul Sectorului 3 spune că parcurile publice din ograda sa nu au fost concesionate către o firmă privată şi că rămân ale bucureştenilor. El a declarat la Realitatea TV că ceea ce a făcut a fost o "concesiune de lucrări" pentru îngrijirea spaţiilor. Potrivit b365.ro, administraţia locală condusă de edil ar fi decis să concesioneze unei firme private toate cele patru parcuri din Sectorul 3, respectiv PARCUL TITAN, parcul Al.I. Cuza (IOR), parcul Titanii şi parcul Gheorghe Petraşcu.

"Nu este vorba despre o concesiune, nici de un parteneriat public-privat. E vorba despre o concesiune de lucrări, adică acum o facem aşa cum s-a întâmplat şi până acum în mare măsură. Ne facem treaba într-un mod bine reglementat, mai ieftin, cu firme private. Parcurile publice au rămas şi vor rămâne publice pentru totdeauna, ele vor fi mai bine întreţinute şi cu bugete mai mici", a spus Robert Negoiţă la Realitatea TV.

"E o chestiune de management. Numai că nu mai am nevoie să mai ţin o mulţime de angajaţi, pe care trebuie să îi plătesc, chiar dacă am, chiar dacă nu am nevoie de ei. (...) Firma privată a lucrat şi pe 1 mai şi pe 2 mai şi în weekend, pentru că firmele private pot să îşi cheme angajaţii. Noi, ca primărie, nu îi putem chema, pentru că asta e legea. E mult mai multă flexibilitate la privat, plus, de ce să plătesc eu oamenii şi iarna, când nu am nevoie de ei?", a adăugat Negoiţă. 

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă (PSD) este acuzat că a decis să concesioneze unei firme private toate cele patru parcuri din Sectorul 3, respectiv PARCUL TITAN, parcul Al.I. Cuza (IOR), parcul Titanii şi parcul Gheorghe Petraşcu, scrie b365.ro

Mai multe articole despre:
Titan parcuri concesiune Robert Negoiţă