MENIU

REZULTATE BAC 2017. Mamă la 17 ani, medie de 9,96 de la BAC. Ce face acum tânăra din Vaslui

REZULTATE BAC 2017. O tânără din Vaslui a uimit pe toată lumea anul trecut, după ce a obținut media de 9,96 la BAC, mai ales că avea un bebeluș acasă. Maria este studentă la Facultatea de Drept a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar micuța ei a crescut și îi dă putere să lupte în continuare: „Fiecare pas de-al ei e o bucurie pentru mine!”.

REZULTATE BAC 2017. Maria Elisa Pălimaru, absolventa-mămică a dat admitere la Facultatea de Drept din cadrul Universitătii “Alexandru Ioan Cuza” Iasi, a intrat la buget, pe locul 16. Maria Elisa Pãlimaru a absolvit Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, obtinând la Bacalaureat media 9,96, clasându-se cu aceastã medie, pe locul III pe judet.

Alegerea Facultãtii de Drept a fãcut-o în ultimul moment, dar spune cã nu va renunta nici la pasiunea pentru istorie. „Nu am renuntat la Facultatea de Istorie, am <>. M-am gândit cã studiul la drept mã avantajeazã mai mult pe planurile de viitor”, a spus Maria.

La doar 17 ani, în clasa a XII-a, a nãscut o fetitã de 4 kg si 150 grame, dar nu a renuntat la scoalã, reusind sã facã fatã cu brio celor douã îndatoriri, de mamã si elevã.

A promovat BAC-ul a treia pe judet, cu media 9,96. Pare o performantã greu de atins, mai ales când ai de crescut un copil.

Mai multe articole despre:
Vaslui elevă contestaţii rezultate BAC 2017