MENIU

Revoltător, un dascăl a bătut o fetiţă până a făcut pe ea

Revoltător, un dascăl bistriţean a bătut o fetiţă până micuţa a făcut pe ea, pe motiv că s-a blocat și n-a reușit să rezolve un exercițiu de matematică. 

Cazul revoltător s-a petrecut la şcoala gimnazială din Bistriţa-Bârgăului, când fata a fost scoasă în faţa clasei, alături de alţi trei colegi, pentru a rezolva exerciţii de matematică. Eleva s-a blocat şi nu a mai putut scoate niciun cuvânt. Acest lucru l-a înfuriat pe învățător, care a luat arătătorul și a lovit-o pe fată peste spate și picioare până când copila a făcut pe ea, relatează adevărul.ro. 

Mama fetei a aflat de incident de la părinții colegilor fiicei sale. În cele din urmă copila i-a povestit și că învățătorul ar fi lovit-o cu palmele peste față și în trecut. Dascălul şi-a recunoscu greşeala, dar a afirmat că nu-și poate explica de ce s-a înfuriat atât de tare. Mama fetiței a depus plângere la Poliție și Inspectoratul Școlar. 

Protagonistul acestui caz revoltător are 65 de ani și s-a pensionat în urmă cu un an, dar a revenit la catedră în ultimul semestru, după ce un dascăl a intrat în concediu de maternitate. Bărbatul predă de mai bine 40 de ani. 

Atenţie: Imagini care vă pot afecta emoţional.

sursă video: Realitatea TV

Mai multe articole despre:
fetiţă batuta revoltator