MENIU

Revoltător: ce a păţit o clujeancă aflată scaun cu rotile, din cauza maşinilor parcate pe trotuar

O femeie din Cluj imobilizată în scaun rulant s-a răsturnat şi a căzut din cauza maşinilor parcate neregulamentar pe trotuar.

Femeia trebuie să ajungă la Comisia de Handicap, însă la un moment dat, neavând loc să treacă din cauza maşinilor parcate pe trotuar, s-a răturnat cu căruciorul şi a căzut.

Câţiva trecători i-au sărit în ajutor, iar ulterior unul dintre ei a relatat totul pe o reţea de socializare, revoltat fiind de nepăsarea autorităţilor. El a postat două fotografii însoţite de un mesaj aspru, scrie presa locală.

"Distribuiţi, vă rog! Să vadă ce competenţi sau incompetenţi. Doamna din cărucior s-a răsturnat, a căzut din cărucior 'datorită' imbecililor care parcheazî pe trotuar şi a nesimţiţilor de la Primăria Cluj-Napoca şi celor de la Poliţia Locală, care ar trebui să ia măsuri", a scris clujeanul.

"Este o amendă pe o maşină care nu a fost mişcată, cred, de trei luni. Puneţi stâlpi, să se poată circula pe trotuar. Se întâmplă în Grigorescu, lângă oficiul poştal de pe strada Donath. Doamna trebuia să ajungă la Comisia de Handicap şi mai avea cam un kilometru de mers pe trotuarele cu maşini", a adăugat el.