MENIU

Reprezentanţii Primăriei, şocaţi de ce au descoperit în garajele ilegale din Satu Mare

Primăria Satu Mare a încpeut joi acțiunea de demolare a garajelor ilegale din trei cartiere. Echipele de la Florisal, alături de jandarmi şi reprezentanţi ai Primăriei au acționat în cartierele Mirco 17, Carpați I și Carpați II, demolând garajele care nu au fost dezmembrate de proprietari.

”Cine nu a demolat garajele va primi factura acasă, un exemplar va merge la Finanţele Locale şi aşteptăm să fie plătit. Până atunci respectivul nu va face niciun fel de operaţiune. Astăzi este ziua când cu jandarmii şi firma de salubrizare am început să demolăm garajele. Acţiunea a început de dimineaţă în Micro 17, Carpaţi I, Carpaţi II. Vreau să asigur cetăţenii din acele cartiere că avem sume alocate pentru a realiza parcări şi chiar dorim ca până în noiembrie să le realizăm”, a spus Dorel Coica.

Primarul spune că mai multe garaje au fost folosite pentru creșterea de ”găini, porumbei, gâsculițe și porcușori”.

“Dacă în Micro 16 am găsit miei, găini, iepuri, porumbei şi alte animăluţe în garaj, aici au fost porumbei, găini, gâsculiţe şi doi porcuşori. Nu spun de şobolani, şoareci, care erau din abundenţă“, a spus primarul.

Cei care au deținut garaje se pot adresa deja Administrației Domeniului Public cu cereri de rezervare, ei având prioritate, scrie Vocea Transilvaniei.

Mai multe articole despre:
Satu Mare garaj garaje ilegale control primărie