MENIU

RALIUL SIBIULUI, amânat din cauza vremii

RALIUL SIBIULUI, amânat din cauza vremii

RALIUL SIBIULUI.. RALIUL SIBIULUI, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 27 februarie – 1 martie, a fost amânat “din motive de forţă majoră”, spun organizatorii, citaţi de turnulsfatului.ro.

RALIUL SIBIULUI. Organizatorii nu pot garanta siguranţa participanţilor, în condiţiile în care etapa ar trebui să se desfăşoare pe un traseu foarte dificil, pe Transfăgărăşan, iar în ultima perioadă, în zonă a nins abundent. Meteorologii anunţă ninsori şi viscol şi în următoarele zile, mai ales în zona montană, fapt pentru care desfăşurarea Raliului, în condiţii de siguranţă, devenea aproape imposibilă.

Mai multe, pe turnulsfatului.ro.

RALIUL SIBIULUI. Promotorul competiţiei sibiene a propus ca raliul să se dispute în perioada 9-11 octombrie. "Cu un procent de 75 la sută din probele speciale la o altitudine de 1.600 metri şi cu specială de pe Transfăgărăşan la o altittudine de 2.042 metri, organizatorul raliului a considerat că siguranţa participanţilor, a oficialilor şi a spectatorilor este în pericol dacă raliul se va desfăşura în formatul propus, scrie MEDIAFAX.

RALIUL SIBIULUI. Promotorul local a propus un format alternativ, un traseu exclusiv pe asfalt cu o lungime de 220 kilometri - incluzând speciala pe Transfăgărăşan, pentru perioada 9 - 11 octombrie 2014", se mai menţionează în comunicat.

Comisia de raliuri din cadrul FIA se va întruni la 12 martie, când va analiza noua propunere.

Mai multe articole despre:
raliu Sibiu cursă auto Raliul Sibiului