MENIU

Dezvăluiri despre cum a ajuns Adina Samson, amanta primarului Gheorghe Nichita

Adina Samson

Ion Bacioi, detectivul angajat de primarul Gheorghe Nichita pentru a-şi spiona amanta, face noi dezvăluiri. Unele dintre informaţiile furnizate de acesta rastoarnă informaţiile devenite deja notorii odată cu apariţia lor în spaţiul public.

Potrivit bzi.ro, Ion Bacioi a dat detalii despre relaţia dintre primarul Nichita şi Adina Samson.

"Din luna ianuarie, am început să o urmărim din nou. Programul a fost în felul următor: Adina este funcționar public și are un program de la ora 8 la ora 17. Se știa că avea anumite tabieturi în cursul săptămânii. Spre exemplu, mergea de două ori pe săptămână la un salon de înfrumusețare și stătea în jur de două ore. După aceea mai frecventa niște cursuri de engleză. Cumulate două ore după program, nu era nevoie să stea un detectiv particular după ea în tot timpul acesta, să o supravegheze. Știam să o preluam de la oră 18:20 de la cursuri de engleză, de la oră 18:00 să o preluam de la salonul de înfrumusețare. Avea un program previzibil. Dură trei, patru ore până ajungea acasă. Între timp, mai putea merge la cumpărături, la supermarket, la Auchan. Nu am intrat în mod special să vedem ce cumpărături face, nu i-am invadat intimitatea mai mult decât era necesar. Nu a fost de interes să vedem ce cumpără. Am vrut să fim acolo în zonă să știm ce face, să știm pe unde iese și unde se duce", a declarat Ion Bacioi.
 
 "Despre contul acela de pe site-uri de matrimoniale noi nu avem cunoștință"
 
 După întâlnirea cu bărbatul din Spania, Adina Samson s-a mai întâlnit și cu alți bărbați pe parcursul supravegherii plătite de primarul Nichita. "Da... din convorbirile telefonice reiese că s-a întâlnit cu diferiți bărbați, dar lucrurile nu-s chiar așa cum s-a înțeles. Da... a fost cu un bărbat la un film, dar în primul rând el era mult mai scund decât ea. Ce Dumnezeu... s-au văzut o singură data la un film. Nu am intrat la film, în schimb i-am așteptat la ieșire. Nu au ieșit de mână, nu au făcut gesturi că și cum ar fi foarte apropiați. Fiecare și-a văzut de drumul lui și nu s-au mai văzut ulterior. Era al doilea bărbat cu care am văzut-o, după scenă din Spania, dar nu cred că a fost nimic între ei", a povestit Ion Bacioi despre cea de-a două ieșire a iubitei primarului. Cu privire la cea de-a treia întâlnire cu un bărbat, în februarie 2015, se poate presupune că este vorba de un băiat cu care s-ar fi cunoscut pe internet.

"S-a mai văzut odată cu un bărbat pe care l-a luat cu mașină de pe Sărărie, de la căminele studențești. A coborât din cămin, este posibil să fi fost student... Au mers și au făcut o plimbare, un țur al orașului. La o oră, o oră și ceva s-au întors înapoi. Ce poate să se întâmple într-o oră?... N-a fost nimic între ei. Pur și simplu s-au plimbat cu mașină în timp ce afară plouă foarte tare. Se poate să fie o simplă cunoștință, un amic... Nu știu... Despre contul acela de pe site-uri de matrimoniale noi nu avem cunoștință pentru că acest lucru nu privea contractul nostru", a spus detectivul.