MENIU

Primarul Gheorghe Falcă, implicat într-un accident. Trei mașini, grav avariate

<p>Primarul Gheorghe Falcă </p>

Primarul Aradului Gheorghe Falcă a fost implicat intr-un accident rutier joi după-amiază. Nicio persoană nu a fost rănită, însă trei mașini au fost grav avariate.

Pentru că incidentul nu a scăpat neobservat de către un site de știri şi pentru că în el a fost implicat chiar edilul local (devenind astfel de interes), Primăria Arad a remis un comunicat de presă pe acest subiect, chiar dacă la accident nu a intervenit poliţia, fiind vorba de o simplă şifonare a trei maşini, fără alte urmări (victime, maşini pe linii de tramvai etc.), scrie Aradon.ro.
Potrivit comunicatului remis de Primăria Arad, „joi, 18 decembrie, ora 15:35, pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, a avut loc un incident de trafic în care au fost avariate 3 autovehicule, unul dintre acestea fiind condus de primarul municipiului Arad, dl.Gheorghe Falcă. La originea evenimentului a fost manevra unui șofer care s-a soldat cu tamponarea autovehiculului condus regulamentar de primar și acroșarea unui taximetru, care a fost împins în afara carosabilului. Nicio persoană nu a fost rănită în incident, pentru soluționare fiind aplicată procedura de constatare amiabilă”.
Una dintre poveşti spune că în maşina (un VW Tiguan) condusă de primarul Falcă, care se deplasa de la UTA spre Fortuna a evitat să intre în maşina condusă de o tânără doamnă (care ar fi vrut să depăşească bolidul primarului), iar ulterior maşina edilului a intrat într-un taxi.
Tiguan-ul Primăriei condus de edil nu a mai pornit de la locul incidentului (roata din stânga s-a rupt), aşa că Gheorghe Falcă (după ce i-ar fi refuzat pe mai mulţi oameni de bine, care, opriţi la locul accidentului s-au oferit să-l transporte) a fost „preluat” de o altă maşină a Primăriei şi dus la destinaţie.

Mai multe articole despre:
accident Arad primar Gheorghe Falcă