MENIU

Poliţist beat, oprit în trafic cu 12 focuri de armă

Urmărire ca-n filme pe străzile din Râmnicu Vâlcea. 12 focuri de armă au tras poliţiştii rutieri în sus şi spre o maşină pentru a-l prinde pe un șofer care a refuzat să oprească la un filtru. Într-un final, acesta a tras pe dreapta, iar oamenii legii au fost şocaţi. Conducătorul auto era şi el poliţist. A recunoscut că a consumat alcool, dar nu şi că era la volan. 

Tânărul de 23 de ani este poliţist în Călăraşi. El a fost prins de colegii lui din Vâlcea în timp ce ieşise la plimbare cu maşina deşi băuse bine înainte. Acesta a oprit automobilul abia după ce oamenii legii au tras 12 focuri de armă. 


"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi prin apel direct cu privire la faptul că un autovehicul circulă în mod haotic pe stradă. Poliţiştii au somat prin portavoce, dar şi au tras focuri de avertisment în aer, dar şi către autovehicul trăgându-se 12 cartuşe", a spus Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

În cele din urmă agentul a fost încătuşat de colegii lui. A recunoscut că a băut, dar le-a spus urmăritorilor că nu el era la volan. 
 
Subinspector în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Călăraşi, tânărul a refuzat să sufle în etilotest. A fost dus la spitalul judeţean Vâlcea unde i-au fost recoltate probe de sânge. Aici a devenit violent şi a lovit un medic rezident. El nu a ezitat să-şi ameninţe colegii care l-au reţinut.


Poliţistul a rămas fără permis pentru 30 de zile şi a fost amendat. Analizele au arătat că acesta avea 1,75 grame alcool la litrul de sânge. Şi inspectoratul de poliţie Călăraşi a deschis o anchetă în acest caz. 

 
Mai multe articole despre:
focuri de armă poliţist beat