MENIU

Poliţia Vaslui: Elevul care a povestit că a fost răpit de pe stradă şi bătut a spus lucruri nereale

Poliţiştii vasluieni au stabilit, în urma cercetărilor, că elevul de 11 ani care a povestit că a fost luat de pe stradă, urcat într-o maşină, bătut şi abandonat la marginea oraşului Huşi ”a afirmat lucruri nereale din dorinţa de a abate atenţia părinţilor de la faptul că avea note mici la şcoală”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, băiatul a declarat anchetatorilor că a dorit să distragă atenţia părinţilor de la faptul că avea note mici la şcoală, scrie Mediafax.

”În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale în privinţa elevului de 11 ani, care ar fi fost victima infracţiunilor de lipsire de libertate şi tâlhărie, s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă. Minorul a afirmat lucruri nereale din dorinţa de a abate atenţia părinţilor de la faptul că avea două note mai mici la şcoală”, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX Mihaela Ştraub.

Elevul a mai spus că loviturile de pe corp, care au necesitat îngrijiri medicale, au apărut în urma unei căzături.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Huşi vor înainta dosarul de cercetare penală Parchetului Judecătoriei Huşi cu propunerea de clasare.

Mai multe articole despre:
Vaslui poliţie elev