MENIU

VIDEO Podul groazei în Slobozia. Se zgâlțâie ca la cutremur la fiecare mașină care trece

Podul rutier de peste râul Ialomița de la intrarea în municipiul Slobozia se mișcă din toate încheieturile la fiecare trecere a unui autocamion. Iar ca tacâmul să fie complet, de pod este legată și o conductă de gaze.

Podul rutier de peste râul Ialomița de la intrarea în municipiul Slobozia se mișcă din toate încheieturile la fiecare trecere a unui autocamion, scrie Realitatea de Ialomița.

Trepidații infernale pe podul rutier de la Slobozia la fiecare camion care-l tranzitează.

Tranzitat zilnic de mii de TIR-uri podul cu o structură de rezistență șubrezită așteaptă în zadar lucrări de reparații capitale.

Din birouri, directorii de la Drumuri spun că acestea sunt normale și ignoră pericolul de pe una dintre cele mai folosite rute ce leagă Autostrada Soarelui de sudul Moldovei.

În realitate, așa cum se vede și din filmul realizat de noi, trepidațiile sunt teribile atunci când pe pod trece un camion de mare tonaj. Într-un singur minut au fost patru astfel de episoade care, multiplicate, urcă la câteva mii în fiecare zi.

Directorii DRDP (Direcția Regională de Drumuri și Poduri) Constanța, instituție ce are în subordine podul de la Slobozia, transmit mesaje eminamente pozitive și lansează periodic promisiuni că acesta va intra în reparații complete.

„Avem expertiză pe pod, cunoaștem care este starea podului, deocamdată este în siguranță, faptul că trepidează este evident, este o structură elastică. În momentul de față este un pod bolnav pe care noi îl însănătoșim într-un an de zile.”, promiteau în iunie directorii DRDP.

Mai multe pe Realitatea de Ialomița 

Mai multe articole despre:
podul groazei in ialomita