MENIU

Plecaţi la munte în weekend? Ce trebuie să ştiţi dacă mergeţi pe Valea Prahovei

Traficul pe DN1, pe Valea Prahovei, este, sâmbătă după-amiază, intens în ambele direcţii. Pe sensul de mers către Braşov se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni, iar în sens invers între Buşteni şi Azuga.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 14:30, pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier este intens în ambele direcţii. Autovehiculele rulează cu viteză redusă, carosabilul fiind umed. Pe sensul de mers către Braşov se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni, iar în sens invers între Buşteni şi Azuga.

De asemenea, în judeţul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 202, între localităţile Brezoi şi Căciulata, traficul rutier se desfăşoară alternativ, dirijat de poliţişti, deoarece semiremorca unui autotren (ieşit parţial în afara părţii carosabile) blochează o bandă de circulaţie. Ansamblul de vehicule a fost implicat, în această dimineaţă, într-un accident rutier.

În momentul în care autotrenul va fi ridicat cu ajutorul unei automacarale, este posibil ca circulaţia să se întrerupă în ambele sensuri.