MENIU

Pericol de explozie în centrul orașului Agigea. Pompierii au stins focul după șapte ore

Un incendiu puternic a provocat panică, aseară, în centrul oraşului Agigea, din judeţul Constanţa. O hală aflată în apropierea primăriei din localitate a luat foc, se pare, de la un scurt-circuit. Pompierii au reușit să stingă focul după șapte ore. 

În interiorul clădirii se aflau mai multe bărci şi motoare. Pe lângă ambarcaţiuni, în hală erau şi 14 butelii de gaz, astfel că pericolul de explozie a fost unul major.

Pompierii au intervenit rapid şi au reuşit să le scoată înainte să aibă loc o tragedie. La momentul incendiului, în incintă se aflau trei angajaţi care au scăpat nevătămaţi. Nu e clar deocamdată de la ce anume a pornit incendiul, dar martorii spun că de vină ar fi fost un scurtcircuit la motorul unei bărci. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, focul a izbucnit în jurul orei 18.00, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă, existând pericolul de extindere la casele aflate în apropiere.



Mai multe articole despre:
explozie Agigea