MENIU

"Performanţa" unui bărbat din Sebeş: a fost amendat de cinci ori în două ore. Cum a fost posibil

Un bărbat din Sebeş a reuşit o "performanţă" de neegalat: a fost amendat de jandarmi de cinci ori într-un interval de numai două ore.

Totul a început după ce bărbatul în vârstă de 38 de ani a venit acasă cu nişte prieteni, iar după ce s-a îmbătat şi-a dat iubita afară din casă. Speriată, femeia a mers la sediul Secției de Jandarmi Sebeș pentru a cere ajutorul.

Aşadar, un echipaj s-a deplasat la locuinţa celor doi parteneri, însă în loc să se calmeze la vederea oamenilor legii, sebeşeanul s-a enervat şi mai tare şi, în prezenţa jandarmilor, a încercat să o lovească pe concubina sa. De același tratament au avut parte și prietenii de pahar care au încercat să intervină pentru a aplana conflictul.

Mai mult, bărbatul a refuzat să se legitimeze și a sunat el însuşi la 112, solicitând intervenția altor forțe de ordine pe motiv că jandarmii i-au cerut documentul de identitate, potrivit IJJ Alba.

În aceste condiții a fost imobilizat și condus la sediul Jandarmeriei Sebeș. După ce a fost sancționat cu trei amenzi contravenționale în valoare totală de 2500 lei, a fost condus la spital deoarece starea în care se găsea putea constitui un risc la adresa sănătății sale.

A refuzat însă orice intervenție medicală şi a plecat spre casă, dar în jurul orei 03.30 a apelat din nou 112 și a chemat forțele de ordine. A invocat furtul unui telefon, dar ulterior s-a dovedit că sunase chiar de pe aparatul presupus furat și motivul real era că dorea ca jandarmii să-l conducă acasă pentru că afară era frig.

Prin urmare, a fost din nou sancționat cu amendă în valoare de 500 lei și i s-au expus situațiile în care este îndreptățit să solicite ajutor la 112. Nu a înțeles nici de data aceasta, aşa că la ora 04.01 a solicitat din nou ajutor la numărul unic pentru semnalarea situațiilor de urgență, invocând faptul că și-ar fi rupt membrele superioare. La sosirea jandarmilor a recunoscut că a făcut o glumă și a vrut doar să vadă în cât timp ajung aceștia la el.

Urmarea? O nouă amendă în valoare de 500 lei.