MENIU

Parcare spectaculoasă făcută de un timişorean. Nimeni nu înţelege cum a reuşit "performanţa" asta

Un bărbat din Timişoara s-a ales cu o amendă în valoare de 2.210 lei şi două puncte penalizare la permis, după ce a reuşit o "parcare" incredibilă.

Şoferul în vârstă de 55 de ani a pătruns cu autoturismul într-o zonă pietonală și, din motive încă neelucidate, a ajuns să se urce cu autoturismul pe stâlpișorii din zonă.

Mai exact, mașina a intrat în plin în delimitatoare și s-a urcat cu toată partea din față pe unul dintre stâlpișori, scrie presa locală. Timişoreanul nu a avut altă soluţie, decât să ceară ajutorul pentru putea da autoturismul jos.

"Aventura" lui s-a încheiat şi cu o amendă şi cu două puncte penalizare la permis.

"Conducătorul auto a primit două sancțiuni pentru pătrundere pe acces interzis, conform OUG 195/2002, și pentru degradarea mobilierului urban, respectiv stâlp, conform HCL 371/2007. Este vorba despre o sumă totală de 2.210 lei, dar și despre două puncte penalizare la permis", au precizat poliţiştii.

Reprezentanții IPJ Timiș spun că proprietarul mașinii este o femeie de 76 de ani din Timișoara. Polițiștii fac acum verificări în acest caz pentru a avea toate datele necesare în cazul în care Primăria Timișoara va depune plângere pentru distrugere.