MENIU

O fată de 14 ani, dispărută din tabără, în Munţii Retezat

Poliţiştii hunedoreni, ajutaţi de salvamontişti şi pădurari caută încă de joi o minoră în vârstă de 14 ani

Alertă în Munţii Retezat! Poliţiştii hunedoreni, ajutaţi de salvamontişti şi pădurari caută încă de ieri o minoră în vârstă de 14 ani, care a dispărut din Poiana Pelegii, unde era într-o excursie alături de alţi elevi. 

Oamenii legii au fost anunţaţi de preotul care supraveghea grupul de copii la mai bine de 24 de ore de la dispariţie. Fata ar fi plecat voluntar din locul de campare pe 20 august şi nu a mai revenit. Minora purta un rucsac roşu cu negru, în care avea doar obiecte de îmbrăcăminte, fără să aibă şi acte de identitate sau bani asupra ei.

"Semnalmente: înălţime 1,50 – 1,55 m, greutate intre 55 - 60 de kg, faţă rotundă, ochi verzi, păr şaten, tuns scurt, ondulat, cu breton neregulat. La data dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un hanorac de culoare maro, cu imprimeu de culoare portocalie, pantaloni tip colanţi negri, pantofi sport albi şi purta un fes neagru. Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat sa apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie", a declarat LAURA BRADU, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Mai multe articole despre:
Hunedoara Retezat dispariţie minoră dispărută