MENIU

Mii de oameni la Târgu Jiu, împotriva concedierilor de la CE Oltenia: "Ponta e mitoman!"

Peste şapte mii de mineri şi energeticieni au ieşit în stradă, la Târgu Jiu, pentru a protesta faţă de măsurile de austeritate propuse de conducerea Complexului Energetic Oltenia. Protestatarilor din Gorj li s-au alăturat, în semn de solidaritate, şi ortaci din Valea Jiului. Ei au scandat împotriva management privat, dar şi a Guvernului Ponta.

Minerii au ieşit în stradă la Târgu Jiu, pentru a protesta faţă de măsurile de austeritate propuse de conducerea Complexului Energetic Oltenia.

Mii de mineri şi energeticieni, de la toate unităţile Complexului Energetic Oltenia au protestat faţă de concedierile colective anunţate şi de tăierea cheltuielilor cu transportul.

Minerii și energeticienii din Gorj, Dolj şi Vâlcea, cărora li s-au alăturat ortaci din Valea Jiului, au scandat împotriva guvernului şi a premierului Victor Ponta, care l-a instalat pe actualul manager, fost vicepreşedinte al PSD Gorj.

"Ponta este mitoman, n-are sânge de oltean", au strigat prtestatarii.

Liderii protestatarilor au declarat că se vor aduna în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu, în fiecare zi de joi, până la demiterea actualei conduceri.