MENIU

MESAJE DE FLORII 2015. Cele mai frumoase MESAJE DE FLORII 2015

MESAJE DE FLORII 2015

MESAJE DE FLORII 2015. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI ȘI SMS-uri DE FLORII. FLORII 2015. În România, cele mai populare sunt numele de Viorel, Florian, Florin, Florea şi Florentin, în timp ce pentru fete Florentina, Florica, Florina şi Violeta. MESAJE DE FLORII 2015.

MESAJE DE FLORII 2015. Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII 2015. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI ȘI SMS-uri DE FLORII. FLORII 2015. În acest ani, creştinii ortodocşi sărbătoresc FLORIILE duminică, 5 aprilie. Mai jos găsiţi cele mai amuzante şi originale mesaje de Florii.

MESAJE DE FLORII 2015. Pentru că eşti minunată, toate florile din lume urează "la mulţi ani!" unei alte flori

MESAJE DE FLORII 2015. Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. Eşti cea mai aleasă floare între flori!

MESAJE DE FLORII 2015De Florii, aș vrea să mă cunun cu tine.

Citește și

MESAJE DE FLORII: Trimite o urare de Florii celor dragi

MESAJE DE FLORII 2015. Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

MESAJE DE FLORII 2015. Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

MESAJE DE FLORII 2015 Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

MESAJE DE FLORII 2015. Aşa cum florile se deschid de cu primăvară, aşa să ţi se deschidă şi ţie viaţa cu oportunităţile ei. La mulţi ani în această zi specială.

MESAJE DE FLORII 2015 Mesaje scurte pentru SMS

MESAJE DE FLORII 2015. Aceasta zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: florile, minuni ale naturii. La Mulţi Ani!

MESAJE DE FLORII 2015. Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

MESAJE DE FLORII 2015. Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII 2015. Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sarbatoare. La mulţi ani!

FLORII. Ce trebuie să faci de Florii ca să ştii cu cine te căsătoreşti

MESAJE DE FLORII 2015. La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un "Floricel".

MESAJE DE FLORII 2015. Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

MESAJE DE FLORII 2015. Te iubesc floricel şi îţi doresc un la mulţi ani frumuşel!

MESAJE DE FLORII 2015. Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII 2015. O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII 2015. La muţi ani floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!