MENIU

Marturii despre elevul care si-a omorat iubita cu sange rece

Crima din Parcul Copou a cutremurat intreaga Romanie, iar socul provocat dupa uciderea elevei de 16 ani inca lasa multa durere in sufletele celor care i-au cunoscut pe cei doi adolescenti.

Apropiatii Dianei si ai lui Eduard povestesc despre caracterul total diferit al celor doi si despre relatia de iubire cu sfarsit tragic. In vreme ce Diana era o eleva model, cu rezultate foarte bune la invatatura si indragita de toti profesorii, Eduard era genul de adolescent care nici macar nu calca in salile scolii, preferand sa-si petreaca timpul chiulind alaturi de prieteni si amici, scrie Bzi.ro.

Eduard Perju avea media 5 la purtare si 60 de absente in semestrul trecut. "Elevul este in clasa a X-a, deci de un an si jumatate la noi in scoala. In tot acest timp nu s-a remarcat prin acte deosebite de violenta sau un comportament care sa iasa in evidenta in mod pregnant.

Se incadra in tipicul elevilor de varsta lor. Cert este ca la sfarsitul semestrului unu avea 60 de absente nemotivate si, conform regulamentului, media 5 la purtare. Avea 4 corijente pe semestru si in general note mici. Parintii stiau, dirigintele clasei a facut in cursul semestrului patru sedinte cu parintii, iar la doua au fost si parintii elevului", a povestit Stefan Chichirau, directorul  Grupului Scolar "Mihail Sturdza" din Iasi.

Mai multe articole despre:
Iaşi mărturii elevă