MENIU

Interlopul Sorin Udrea este dat dispărut după aflarea sentinţei

Condamnati la inchisoare in dosarul celei mai temute grupari interlope din Timisoara, Sorin Udrea si finul sau Vio Blondu au reusit sa fenteze vigilenta autoritatilor si sa dispara fara urma, inainte de a fi retinuti si bagati dupa gratii.

Au fost dati in urmarire internationala, mandatele au fost trimise la Europol, insa este putin probabil sa asistam, in perioada urmatoare, la predarea benevola a celor doi baieti rai ai Timisoarei, scrie impactnews.ro.

De fapt, aceste sustrageri de la arestarea preventiva sau de la executarea pedepselor privative de libertate, in cazul interlopilor de frunte ai Timisoarei, nu fac decat sa confirme complicitatile existente la nivelul politiei, intrucat era de asteptat ca smecherii orasului sa evite intrarea la inchisoare.

Se pare ca episodul cu disparitia subita a proxenetului Paul Manzu, dupa emiterea mandatului de arestare, sau fuga din tara a fostului campion de lupte libere, Ciprian Dascalescu, condamnat la opt ani de inchisoare in dosarul impuscaturilor de la Stafionul Dan Paltinisanu, nu i-a responsabilizat pe politistii de la Urmariri sau de la Combaterea Crimei Organizate.

Dimpotriva, parca se ofera portite de scapare pentru cei care, ani de-a randul, au terorizat orasul, cu complicitatea tacita a unor oameni din sistem.

Mai multe articole despre:
dispariţie interlop Sorin Udrea