MENIU

Înfiorător - O fetiță de 12 ani, violată de un prieten al fratelui ei

Viol

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de poliție după ce ar fi violat-o pe sora prietenului său.

Coșmar pentru o fetiță de 12 ani din județul Alba. A fost violată chiar la ziua fratelui ei, de unul dintre invitați, în vârstă de 19 ani. Fata a reușit să-și alerteze părinții, iar oamenii legii l-au reținut rapid pe individ. 

Poliţiştii din Cugir l-au reţinut pe un tânăr care este bănuit de viol. Acesta ar fi constrâns o minoră, în vârstă de 12 ani, să întreţină cu el raporturi sexuale. Tânărul va fi prezentat în faţa magistraţilor.

La data de 21 iunie 2020, poliţiştii din Cugir au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 19 ani, din localitatea Vinerea, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 20/21 iunie 2020, în timp ce se afla la o petrecere organizată de un tânăr din Vinerea, ar fi invitat-o pe sora gazdei, o minoră în vârstă de 12 ani, la o plimbare în grădina casei unde, la un moment dat, ar fi constrâns-o să întreţină cu el raporturi sexuale.

În cursul zilei de azi, 22 iunie, persoana reţinută a fost prezentată în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Mai multe articole despre: