MENIU

Incendiu PUTERNIC la o pensiune din Caraş-Severin! Turiştii şi angajaţii au fost evacuaţi

Mai multe echipaje ale pompierilor au intervenit de urgență la stingerea unui incediu izbucnit la o pensiune din Sască Montană.

Echipele de salvare au evacuat turiştii şi angajaţii după ce flăcările au început să se manifeste violent.

Pompierii au trimis trei echipaje de la Oravița, în timp ce primăria din localitate a ajutat cu pompierii voluntari. Primarul comunei Sasca Montană, Ion Poplicean, a declarat, pentru resita.ro, că incendiul a distrus acoperișul de la restaurant și sala de conferințe și că flăcările au afectat serios și fațadele de la două corpuri de clădire ale pensiunii.

“Turiştii şi angajaţii au fost evacuaţi, nu pot să vă dau o cifră, persoana care a sunat la 112 nu ştia să ne comunice aceste date. Am trimis acolo trei autospeciale cu apă şi spumă şi zece subofiţeri care intervin. Pensiunea respectivă este compusă din două corpuri: un corp restaurant şi un altul compus din parter plus două etaje. Incendiul se manifestă la corpul restaurant, iar colegii mei acţionează pentru stingerea incendiului, să nu se propage şi la celălalt corp, pentru că este situat în apropiere”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” al judeţului Caraş-Severin.

Pompierii se luptă cu flăcările de aproximativ două ore.

Mai multe articole despre:
incendiu pensiune Caraş Severin