MENIU

În stațiunea Băile Harghita a nins

<p>&Icirc;n stațiunea Băile Harghita a nins</p>

În stațiunea Băile Harghita a nins luni seară și în cursul nopții, stratul de zăpadă fiind, pe alocuri, de 2-3 centimetri, ceea le dă speranțe proprietarilor de pensiuni că sezonul de iarnă va începe în scurt timp.

Localnicii spun că a nins câteva ore și zăpada s-a depus în zonele umbroase, iar pe DJ 138A, care asigură accesul către stațiune, există porțiuni cu zăpadă sau gheață, dar circulația se desfășoară fără probleme, scrie Agerpres.ro.
În stațiunea Băile Harghita se efectuează lucrări de modernizare, în cadrul unui proiect european, iar muncitorii speră ca vremea bună să revină, pentru a putea să lucreze în continuare.

Viceprimarul municipiului Miercurea Ciuc, Szoko Domokos, de care aparține administrativ stațiunea Băile Harghita, a precizat că se va lucra atât timp cât vremea o va permite, urmând ca apoi lucrările să se sisteze și să se reia în primăvară.

De cealaltă parte, proprietarii de pensiuni spun că sunt pregătiți pentru turiști și speră că, dacă în zilele următoare va ninge mai mult, sezonul poate începe fără probleme.

Mai multe articole despre:
turişti a nins Băile Harghita