MENIU

IMAGINI BOMBĂ de la accidentul în care a murit Dan Condrea

Apar noi imagini cu accidentul în care a murit Dan Condrea. Filmările, surprinse de un şofer cu o cameră de bord instalată pe maşina sa, scot la iveală mai multe nereguli în anchetă făcută la faţa locului, după tragedie. Între timp, procurorii trebuie să elucideze misterul morţii patronului Hexi Pharma - a fost sau nu sinucidere, un accident banal, sau o crimă, scrie REALITATEA TV. 

Imaginile, publicate de Expresul de Buftea, arată că, la scurt timp de la producerea accidentului, în zonă erau mai multe persoane care puteau oferi informaţii preţioase anchetatorilor.

Cu toate astea, procurorii au susţinut până acum că în acest caz au mărturiile a doar doi oameni, un biciclist şi o şoferiţă. 


În filmare se mai poate observa că, deşi procedura o cere, zona nu era încercuită cu bandă de protecţie. Mai mult, într-o fracţiune de secundă, se văd două femei care se grăbesc să măture resturile automobilului. 


Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, companie implicată în scandalul dezinfectanţilor diluaţi, a murit în urmă cu o săptămână într-un accident rutier. Testul ADN a spublerat orice dubiu cu privire la identitatea lui. 

Mai multe articole despre:
accident imagini video hexi pharma dan condrea