MENIU

Imagini care te vor face să renunţi să mai mănânci la fast-food. S-a întâmplat în Cluj

Imagini revoltătoare a surprins un clujean la fast-food Damasc, situat în Piața Mihai Viteazu din Cluj-Napoca. În imagini i-a surprins pe angajați cum trag după ei carnea de pui. Ce-i drept în saci de plastic, dar astfel de practici nu sunt sănătoase, sacul se poate rupe în orice moment și carnea se poate contamina. Toată scena a avut loc sub privirea  clujeanului, care a rămas cu gura căscată.

Potrivit clujeanului, angajații de la fast food Damasc au descărcat carnea de pe un cărucior și au început să o tragă după ei spre bucătărie. Scena la care a asistat l-a făcut pe client să încremenească.

„Am intrat să-mi iau o sticlă cu apă. Așteptam la ștampile și nu aveam ce face. Chiar atunci descărcau carnea de pui. Era carne de pui și pui întregi în acele pungi. Am rămas șocat când am văzut că angajații trânteau carnea pe jos după descărcare și pe urmă o trăgeau după ei spre bucătărie. Trag carnea de pui pe jos și noi o mâncăm. Dacă fac asta în văzul clienților, oare ce se întâmplă în bucătărie?”, se întreabă retoric clujeanul, scrie ziarulclujean.ro.

Mai multe articole despre:
carne imagini fast food