MENIU

Hoții din Timișoara, pedepsiți în mod aspru. O idee GENIALĂ

Hoții din Timișoara, pedepsiți în mod aspru. O idee GENIALĂ

Daca nu pot fi băgați la închisoare, măcar să fie cunoscuți. Este ideea unei pagini de Facebook deschise recent, care își propune să dezvăluie identitatea hoților ce reușesc să scape de închisoare. Pagina conține și imagini cu răufăcătorii.

„O încercare de a trimite în pușcărie sau de a exila din societatea noastră pe acei oameni fără scrupule puși doar pe furat și păgubit oamenii Timișorii”, scrie Tion.ro.

Așa sună descrierea dată de cel care a creat pagina. O puteți găsi ușor pe Facebook, se numește Hoții din Timișoara. Apare acolo și tânărul de 19 ani despre care vă vorbeam în urmă cu câteva luni și care a fost surprins de mai multe ori în timp ce încerca să fure biciclete.

Timișorenii sunt invitați să posteze imaginile de pe camerele de supraveghere sau identitatea hoților. Vă sfătuim însă să vă documentați cu atenție înainte de a posta. Și asta pentru a evita, din grabă, ca anumite persoane să fie acuzate pe nedrept. Asta bineînțeles în afara cazurilor în care furtul este evident și dovedit.

Mai multe articole despre:
Timişoara hoţi închisoare