MENIU

Hoț de mașini, fără permis de conducere, prins cu focuri de armă

Polițiștii constănțeni au folosit armamentul din dotare pentru a prinde un șofer care nu a oprit la un control de rutină, oamenii legii constatând ulterior că acesta nu avea carnet, iar mașina în care se afla fusese furată.

Polițiști din cadrul Secției 4 Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat, marți dimineață, în jurul orei 03.03, semnal de oprire unui autoturism, pe strada Eliberării din municipiul Constanța. „Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalele polițiștilor, aceștia au procedat la urmărirea autoturismului, până pe strada Vulturului. În acest proces de urmărire, conducătorul auto a acroșat 4 autoturisme parcate, după care s-a dat jos din vehicul și a fugit”, au transmis polițiștii constănțeni.

După ce a fost somat să se oprească, acesta a continuat sa fugă, moment în care unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi s-a reușit reținerea lui. „Menționăm faptul că, în urma folosirii armamentului nu au fost provocate victime sau pagube materiale”, mai spun polițiștii.

Detalii pe Realitatea de Constanța

Mai multe articole despre:
null