MENIU

Gest incredibil al unui afacerist după ce banca i-a luat vila

Un cunoscut om de afaceri din Iasi si-a iesit din pepeni! Din cauza neregulilor financiare si a datoriilor uriase acumulate in timp, bancile au pus sechestru pe mai multe proprietati si au scos la vanzare luxoasa vila pe care acesta o detinea in Bucium.

Dupa restaurantul Onyx si Hotelul Bellaria, Constantin Soranescu si-a pierdut si casa luxoasa, cu o gradina intinsa si o livada bogata, care a fost casigata la licitatie de un alt afacerist iesean. Imobilul situat pe Aleea Bucium, la nr. 15, a fost scos la licitatie de anul trecut si nu a fost deloc ieftin, scrie bzi.ro.

Vila a fost evaluata initial la pretul de 1,87 milioane de lei, conform raportului de expertiza insa, din cauza ca nimeni nu a vrut sa o cumpere la primele strigari, pretul a scazut treptat. Astfel, la ultima licitatie pretul a fost de 1,40 milioane de lei.

Vazut chiar si cu vila cumparata de altcineva, Soranescu s-a facut rosu de furie si, inarmat cu topor si fierastrau, a inceput sa devasteze tot ce se putea din gospodaria scoasa la licitatie de banca. Fara sa-i pese ca vila are un nou proprietar, Soranescu a taiat toata livada din spatele casei si toti copacii care ii avea in curte.

Mai multe articole despre:
bancă Iaşi afacerist vilă