MENIU

Gardul minune din Arad: înverzește în două ore

Pentru a mai înfrumuseța grădina din fața blocului, un arădean s-a gândit să vopsească în verde gardul viu, care, de luni bune, era uscat.

Uimiți de această inițiativă, alți arădeni au început să ironizeze gestul și chiar i-au atașat gardului vopsit frunze și fructe, pentru ca totul să pară cât mai real. Prinși la mijloc, reprezentanții primăriei nu sunt, însă, prea încântați, așa că au promis că în toamnă vor interveni, notează aradon.ro.

Mai bine verde decât uscat

Pensionarul care a vopsit gardul viu în verde, pentru că acesta era uscat, susține că a recurs la acest gest neobișnuit pentru că înlocuirea lui era prea costisitoare. Așa, vopseaua a costat doar 50 de lei, în loc de câteva sute de lei, care ar fi fost prețul pentru plantarea unui gard nou. „Uitați, așa a fost… să nu mai fie așa uscat ne-am gândit să îi dau o culoare verde, ca să apară cum se cade. E marca înregistrată, doar în Arad. Deja are un an de când e vopsit, e tot verde și iarna, și vara. Vecinii au zis că e foarte bine! Arată mai bine verde, decât uscat, normal”, a declarat S. Teodorescu Vasile, ingeniosul pensionar.

Mai multe articole despre:
vopsea gard viu