MENIU

Gălățenii, solidari cu victimele incediului din clubul Colectiv. "Împreună îi putem ajuta!"

Sute de gălățeni s-au aflat, luni, în pelerinaj la "Elice", pe faleza Dunării pentru a aprinde lumânări și candele și a depune flori în memoria victimelor incendiului din Capitală, dar și în semn de solidaritate cu rudele acestora.

Gesturi asemănătoare s-au petrecut și în cartierul Micro 13, unde zeci de persoane au aprins lumânări în memoria celor 30 de persoane care au murit în cumplitul incendiu din clubul bucureștean.

Un alt gest de solidaritate cu victimele incediului îl reprezintă anunțul făcut de Bogdan Radu Brânzan, președintele Asociației "Galați, Orașul meu", de a dona o parte din suma ce va fi strânsă în cadrul unui eveniment caritabil, celor cinci copii din București, rămași orfani după ce mama lor, angajată a clubului, a murit în incendiul din Clubul "Colectiv".

"Am hotărât ca o parte din suma pe care vom reuși să o strângem în cadrul evenimentului "Dăruind, simțim împreună', din data de 16 decembrie, ora 18.00, la Casa de Cultură din Galați, să o donăm celor cinci copii care au rămas fără mamă, decedată în incendiul de la clubul Colectiv din 30 octombrie. Vă rugăm să fiți alături de această familie, care trece prin grele încercări și să donați o sumă, indiferent de valoare! Împreună îi putem ajuta!", a declarat Bogdan Radu Brânzan.

Spectacolul "Dăruind, simțim împreună', din 16 decembrie, este organizat de mai multe ONG-uri și instituții. Sumele de bani pot fi donate în contul Fundației Împreună Galați, cont RO 24 BRDE 180 SV 03070611800, deschis la BRD Galați.