MENIU

Furia unui bolnav psihic. Un bărbat şi-a ucis sora şi şi-a desfigurat mama

Sistemul care le permite românilor cu probleme psihice să umble liberi pe stradă a făcut o nouă victimă. Este vorba despre o femeie de 47 de ani care a fost ucisă de fratele ei, internat în mai multe rânduri la ospicii. Acesta şi-a desfigurat mama şi a pornit apoi pe străzi unde a semnănat teroare.

Crima teribilă s-a petrecut în Tecuci. Ucigaşul este un bărbat în vârstă de 43 de ani cu probleme psihice grave, care fie nu îşi lua medicamentele, fie le combina cu alcool. El a fost internat în mai multe rânduri de familie la spitalul de psihiatrie Galaţi sau la cel din Găneşti. Însă, de fiecare dată, a fost externat după cel mult şase luni.

Oamenii legii au găsit cadavrul surorii atacatorului care fusese lovită cu o rangă în cap. Bărbatul şi-a atacat şi mama cu un fierăstrău, dar femeia a scăpat cu viaţă. Ucigaşul a plecat apoi înarmat cu un cuţit şi o rangă pe străzile din Tecuci, unde a mai lovit două persoane şi a distrus câteva maşini.

Vecinii spun şi ei că se temeau de bărbat şi că, din păcate, nu se miră că s-a ajuns la o tragedie.

Bărbatul a fost imobilizat de cinci localnici şi predat autorităţilor. El este acum arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor. Reprezentanţii spitalelor de psihiatrie, unde a fost internat în trecut ucigaşul, nu au dorit să comenteze situaţia.

Mai multe articole despre:
crimă Tecuci bărbat