MENIU

Fugită de două ori de acasă, în patru luni

La numai 14 ani, o adolescentă şi-a făcut un obicei din a pleca de la domiciliul bunicilor, unde locuieşte, fără a le spune unde merge şi când se întoarce.

Zilele trecute, bunica a reclamat dispariţia nepoatei la poliţie şi nu este pentru prima dată când face acest lucru.  Astfel, în dimineaţa zilei de 28 martie, la ora 09.30, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila s-a prezentat o brăileancă de 64 de ani. Ea a sesizat dispariţia de la domiciliu, din ziua de 25 martie, ora 20.00, a nepoatei sale, Geafiru Andreea-Georgiana, în vârstă de 14 ani. "Poliţiştii au stabilit că aceasta se află în grija bunicului matern, de la locuinţa căruia a mai plecat anterior, ultima oară fiind în cursul lunii decembrie 2015, când a fost găsită de către poliţişti", a precizat scms. Jenel Sogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila, scrie obiectivbr.ro.

Minora nu suferă de boli psihice şi are asupra ei telefonul mobil.

Ca şi semnalmente, fata are înălţime aproximativă 165 cm, constituţie atletică, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare. La data plecării de la domiciliu purta geacă din fâş negru, pantaloni tip blue-jeans şi adidaşi albi.

Mai multe articole despre:
tânără bunici dispărută