MENIU

Fiul unei judecătoare din Craiova a înjunghiat un bărbat în club, de Ziua Îndrăgostiţilor

După celebrul Iustin Covei, Craiova mai dă o beizadea. Fiul unei judecătoare din oraş a înjunghiat un bărbat într-un club şi, spun martorii, a alergat cu cuţitul în mână printre oamenii veniţi să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor. Agresorul a mai fost implicat în alte scandaluri şocante. Însă n-a stat nici măcar o zi după gratii!

Agresiunea a avut loc sâmbătă seara la un eveniment organizat la Casa Studenţilor din Craiova. Un bărbat de 35 de ani a fost înjunghiat şi alergat apoi prin mulţime de Andrei Lazăr, fiul unei judecătoare din Craiova. Victima a ajuns la spital, dar a refuzat să depună plângere şi le-a interzis medicilor să vorbească despre starea lui.


Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză.

"Un tânăr de 34 de ani a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată. În urma investigaţiilor care a comis această faptă, vorbim de un tânăr de 28 de ani din Craiova", a spus ALIN APOSTOL, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Întâmplarea a ajuns şi la urechile directorului Casei Studenţilor, care a închiriat clădirea.


Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, a tăiat în 2007 un bărbat cu sabia. Un an mai târziu a lovit un şofer cu o cheie tubulară în cap şi a fost implicat într-o mulţime de scandaluri. A fost pedepsit doar pentru o altercaţie într-un bar la un an şi două luni de închisoare...cu suspendare. Aşa că scandalagiul nu a petrecut nicio zi după gratii.

Mai multe articole despre:
judecătoare club cuţit Andrei Lazăr Liliana Lazăr