MENIU

Fetiţa din Giurgiu, dispărută joi seară, a fost găsită moartă pe un câmp

<p>Fetiţa din Giurgiu, dispărută joi seară, a fost găsită moartă pe un c&acirc;mp</p>

Fetiţa de trei ani din Giurgiu dispărută joi a fost găsită moartă. Copila a fost descoperită pe un câmp din apropierea oraşului. Poliţia are deja un suspect, pe care îl audiază la această oră.

Fetița de trei ani din municipiul Giurgiu, dispărută de acasă în urmă cu două zile, a fost găsită moartă, sâmbătă dimineață, polițiștii și procurorii audiind un bărbat în acest caz, iar în funcție de rezultatul necropsiei se va face încadrarea juridică a faptei.

Polițiștii şi jandarmii au descoperit, sâmbătă dimineață, trupul neînsuflețit al fetiţei de trei ani, la o distanță "relativ mare" de curtea din care copilul a dispărut joi seară, au declarat corespondentului MEDIAFAX reprezentați a Poliției Giurgiu.

Cadavrul fetiţei a fost descoperit pe un câmp, în apropierea unei foste zone industriale și a centurii orașului Giurgiu, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu, pentru necropsie și stabilirea cauzei morții.

Între timp, anchetatorii au ridicat un bărbat care a fost dus la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a preluat acest caz.

În funcție de rezultatul necropsiei, urmează să se facă încadrarea juridică a faptei, iar anchetatorii vor lua eventuale măsuri față de persoana dusă la audieri, au declarat surse din rândul anchetatorilor.

Zeci de poliţişti, poliţişti locali, jandarmi şi militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Giurgiu au căutat-o pe fetiţa care a dispărut din curtea locuinţei de joi seară.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Giurgiu, o patrulă de poliţie a fost anunţată joi seară, în jurul orelor 21.00 - 22.00, de către o femeie din Giurgiu, că nepoata sa, în vârstă de trei ani, a dispărut de acasă.
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că fetiţa se juca în curtea locuinţei familiei sale, iar la un moment dat membrii familiei au constatat că aceasta lipseşte.

Echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au declanşat imediat căutările.

 

Mai multe articole despre:
Giurgiu fetiţă moartă dispărută