MENIU

Fetiţă de trei ani dispărută de acasă joi seară, căutată de autorităţi

<p>&nbsp;Alba: Bărbat cercetat după ce a cerut urna mobilă pentru soţia lui imobilizată, apoi a refuzat-o</p>

Zeci de poliţişti, poliţişti locali, jandarmi şi militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Giurgiu caută, de peste 20 de ore, o fetiţă în vârstă de trei ani, care a dispărut din curtea locuinţei de joi seară.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Giurgiu, o patrulă de poliţie a fost anunţată joi seară, în jurul orelor 21.00 - 22.00, de către o femeie din Giurgiu, că nepoata sa, în vârstă de trei ani, a dispărut de acasă.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că fetiţa se juca în curtea locuinţei familiei sale, iar la un moment dat membrii familiei au constatat că aceasta lipseşte.

Echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au declanşat imediat căutările, însă până la ora transmiterii acestei ştiri fetiţa nu a fost găsită.

Zeci de forţe de ordine participă la căutări, în zona din apropierea locuinţei, unde se află un canal cu apă, dar şi o cale ferată. În paralel, Poliţia face cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs dispariţia fetiţei.

Mai multe articole despre:
autorităţi ISU fetiţă dispărută