MENIU

Femeie din Mexic, amendată pentru ședere ilegală în Covasna

Polițiștii Biroului de imigrări Covasna au depistat o femeie de 33 de ani, din Mexic, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Femeia a fost amendată cu 400 de lei, însă, pentru că este căsătorită cu un cetățean român, nu poate fi îndepărtată, se arată într-un comunicat al instituţiei.

“Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Covasna au organizat, la data de 06 ianuarie a.c., o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza judeţului Covasna. Cu această ocazie a fost depistată o tânără din Mexic, în vârstă de 33 ani, care a intrat legal pe teritoriul României în baza pașaportului și a acordului de desființare a regimului de viză pentru cetățenii mexicani, însă la expirarea perioadei de ședere nu a părăsit țara și nici nu a făcut demersuri de obținere a permisului de ședere”, se arată în comunicat.

Femeia a fost îndrumată să se prezinte la sediului Biroului pentru Imigrări al judeţului Covasna cu documentele necesare pentru reglementarea situaţiei sale juridice.

Mai multe pe realitateadecovasna.net.

Mai multe articole despre:
femeie Mexic Covasna amendă