MENIU

Fată de 14 ani, accidentată de un bărbat băut care a intrat cu maşina pe trotuar

<p>Copil accidentat de un bărbat băut care a intrat cu maşina pe trotuar</p>

O adolescentă de 14 ani a fost accidentată, duminică seară, de un bărbat care conducea băut şi care a intrat cu maşina pe un trotuar, apoi a lovit structura metalică a unei staţii de autobuz, de unde a fost proiectat într-un stâlp de electricitate, în municipiul Suceava

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că un şofer în vârstă de 25 de ani din municipiul Suceava conducea, duminică seară, pe Strada Plevnei din cartierul Burdujeni, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului. Maşina a derapat şi a ajuns pe un trotuar, unde a lovit o fată de 14 ani care se afla în zona unei staţii de autobuz. Ulterior, autoturismul a intrat în structura metalică a unei staţii de autobuz, de unde a fost proiectat într-un stâlp al reţelei de înaltă tensiune.

Tânărul a abandonat maşina şi a plecat acasă, unde a fost găsit de poliţişti şi readus la locul accidentului. El a fost testat cu etilotestul, având o alcoolemie de 0,53 la mie în aerul expirat, şi a fost transportat la spital pentru recoltare de probe biologice. Tânărul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autoturism cu alcoolemie peste limita legală.

Fata lovită a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, având contuzii la picioare şi un hematom epicranian. Coordonatorul Unităţii de Primiri Urgenţe Suceava, dr. Liviu Cârlan, a precizat că adolescenta a fost internată în secţia de chirurgie infantilă.

Mai multe articole despre:
accident Suceava maşină trotuar