MENIU

Megaprovocare pe Facebook. Te filmezi și câștigi o tabletă

FACEBOOK. Liceenii din Sălaj sunt provocați să devină donatori fideli de sânge, prin campania ”Și tu poți salva o viață”, ce se va desfășura în perioada 6 – 10 octombrie în liceele din județ.

FACEBOOK. Campania este organizată de Asociaţia Pentru Educaţie şi Siguranţă Rutieră (AESR), în parteneriat cu Patriarhia Română, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Tineretului şi Sportului, Consiliul Judeţean Sălaj, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sălaj, Centrul Judeţean de Transfuzii, Asociaţia pentru Promovarea Calităţii în Educaţie, Centrul Judeţean de Asistenţă Psiho-pedagogică și Asociația ”Din inimă pentru Sălaj”.

Potrivit reprezentanților AESR, timp de o săptămână, reprezentanţi ai echipei de proiect vor dezbate împreună cu elevii, părinţii, cadrele didactice, autorităţi locale şi judeţene, una dintre marile probleme cu care se confruntă unităţile spitaliceşti din judeţul Sălaj, precum şi spitalele din toată ţara, şi anume lipsa de sânge. În paralel cu acțiunile în unitățile de învățământ, echipe de voluntari ai celor două asociații partenere în cadrul proiectului vor dialoga cu oamenii din localitățile incluse în proiect și vor distribui materiale informative referitoare la donarea de sânge.

Mai multe, pe voceatransilvaniei.ro.

Mai multe articole despre:
donatori Facebook tabletă donații de sânge