MENIU

Explozie în Arad. Metoda ciudată prin care a încercat să se sinucidă un bărbat

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a încercat să se sinucidă prin gazare și a provocat o explozie într-un imobil din centrul oraşului, scrie aradon.ro.

Metoda pe care acesta a folosit-o putea să ducă în pământ după el alte zeci de persoane. Vineri, în jurul amiezii, locuitorii imobilului de pe strada Ludovic Szantay au fost terifiaţi de o explozie uriaşă care venea dintr-un apartament al imobilului. Aceştia au sunat la 112 şi au solicitat ajutorul autorităţilor. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi angajaţi ai E.ON Gaz, însă pompierii nu au intervenit pentru că nu a existat niciun incendiu.

Cei ajunşi acolo au descoperit o casă ruptă, parcă, din filmele de groază: explozia a distrus tot mobilierul şi obiectele dintr-un apartament. Angajaţii E.ON au tăiat alimentarea cu gaze naturale şi au început cercetarea. Ceea ce au descoperit i-a şocat pe toţi: un bărbat a încercat să se sinucidă.

Însă metoda aleasă de el a fost una nemaiîntâlnită până acum: a decuplat aragazul de la ţeava de gaz, în locul cablului de la aragaz a legat furtunul unui duş, para duşului a tras-o în baie după care a închis uşa de la baie.

Mai multe articole despre:
Arad sinucidere sinucis